POSTANI VODITELJ BRODICE

Želite postati voditelj brodice – brzo, jednostavno i stručno usvojiti potrebna teoretska znanja i praktične vještine za upravljanje brodicom te uspješno položiti ispit i dobiti iskaznicu za voditelja brodice ?

Na odličnom ste mjestu!

Izaberite način edukacije i vrstu programa prema vlastitim potrebama, dosadašnjem iskustvu, raspoloživom vremenu i mjestu koje vam odgovara.

Postani voditelj brodice – “skipper”!

Sea Master Class tečaj za voditelja brodice kreiran je na način da stručno i jednostavno dobijete znanja i vještine potrebne za ostvarenje vrhunskih rezultata na ispitu za voditelja brodice.

Voditelj brodice postaje se položenim ispitom u Ministarstvu mora u Zagrebu ili u nekoj od Lučkih kapetanija. Ispiti se redovito održavaju, a polaganje je moguće uz prethodnu prijavu sa potrebnom dokumentacijom. Polagati se može za voditelja brodice B kategorije te za voditelja brodice A kategorije. B kategorija omogućava plovidbu brodicama i jahtama do 18 m dužine, bez ograničenja snage pogonskog stroja, a A kategorija omogućava plovidbu brodicama do 7 m dužine i snagom pogonskog stroja do 15 KW.

Želite li se pripremiti za ispit iz udobnosti svog doma i u vlastitoj organizaciji vremena – Vaš odabir može biti ONLINE TEČAJ.

Odaberite GRUPNI TEČAJ, jer želite interaktivnu edukaciju u grupi do maksimalno 15-tak polaznika uz profesionalnog voditelja tečaja.

Odabirom INDIVIDUALNOG TEČAJA sve će biti podređeno Vama i Vašim potrebama.

Naši tečajevi kreirani su na jednostavan i zanimljiv način. Brzo i s lakoćom ovladati ćete zanimljivim sadržajima i temama koje čine program ispita.

Program ispita ne zahtijeva praktična znanja, no ona su ipak potrebna kada odlučite preuzeti kormilo svoje brodice.

Stoga smo pripremili i redovito održavamo u svibnju i lipnju te rujnu – PRAKTIČNI TEČAJ. Tri dana adrenalinske zabave i učenja praktičnih vještina plovidbe na plovilu od 12 do 16 m dužine!

Iskusite u praksi plovidbu brodicom ili jahtom! Uhvatite kormilo “vlastitim rukama” i stječite znanje i iskustvo pod vodstvom iskusnog profesionalca.

Prijavite se i osigurajte svoje mjesto na Sea Master Class tečaju…

Kontaktiraj nas!

Saznaj više informacija o našim tečajevima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PRIJAVI SE i preuzmi jedno poglavlje Priručnika za voditelja brodice

Dogodila se greška - pokušajte opet.
Vaši podaci su poslani - provjerite svoj e-mail pretinac.

adresa: 10000 Zagreb, M. Dimitrijević 2. 

Tečajevi za voditelja brodice - Sea Master Class
Tečajevi za voditelja brodice - Sea Master Class
1€ = 7.53450 kn