SKUPLJI ISPIT ZA VODITELJA BRODICE U 2015

Kako bi bili i ostali informirani, želimo vas obavijestiti o promjenama cijena polaganja ispita, odnosno povećanja administrativnih pristojbi za dobivanje ovlaštenja za voditelja brodice.

Prema neslužbenim ali pouzdanim informacijama iz MPPI u prvoj polovici 2015. godine doći će do povećanja državnih pristojbi za ispit za voditelja brodice. Visina državnih pristojbi će porasti za građane Republike Hrvatske zbog usklađenja statusa građana Europske Unije.

Naime, državne pristojbe za građane Europske Unije koji žele polagati ispit za voditelja brodice kategorije B, za sada, iznose 820 kn, dok za građane RH one iznose 440 kn.

Vjerojatni ishod navedenog usklađenja je povećanje pristojbi za građane RH, a smanjenje za građane EU. U prijelaznom periodu tijekom prve polovine 2015. svi oni koji uplate državne pristojbe po „staroj“ cijeni, tako će i polagati ispit.

Preporuka za sve one koji imaju namjeru to obaviti prije ljeta: prijavite ispit što prije! Uštedjeti ćete te prije ljeta biti spremni za uživanje plovidbom Jadranom. Mogu se očekivati promjene i u načinu održavanja ispita. No, o tome jednom sljedećom prigodom.

USKORO vam SEA MASTER CLASS sprema ugodno iznenađenje koje će vam dodatno olakšati pripremu za ispit za voditelja brodice!

OSTANITE INFORMIRANI! Pratite sve nove informacije putem naše web stranice…ili jednostavno se prijavite za primanje najnovijih informacija upisom mail adrese na dnu naše web naslovnice.

Uživajte, pozdrav od SMC ekipe!

Kontaktiraj nas!

Saznaj više informacija o našim tečajevima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PRIJAVI SE i preuzmi jedno poglavlje Priručnika za voditelja brodice

Dogodila se greška - pokušajte opet.
Vaši podaci su poslani - provjerite svoj e-mail pretinac.

adresa: 10000 Zagreb, M. Dimitrijević 2. 

Tečajevi za voditelja brodice - Sea Master Class
Tečajevi za voditelja brodice - Sea Master Class
1€ = 7.53450 kn