Sea Master Class kreiran je na temelju inicijative nekoliko individualaca, istomišljenika kada je u pitanju ljubav prema moru i morskim aktivnostima. Važnost pridajemo pozitivnoj međusobnoj suradnji te zajedničkim vrijednostima čiji su temelj strast, rad i suradnja na dobrobit sviju i širenje dobrih vibri.

Projekte koje razvijamo unutar tvrtke temelje se na našoj Misiji – razvoju kvalitetnih programa koji omogućavaju stjecanje znanja i vještina vezanih uz edukaciju putem nautičkih tečajeva.

Naša Vizija atikulira našu namjeru, a to je – širenje kolektivne svijesti o važnosti kvalitetnog znanja i vještina pri upravljanju brodicama i važnosti ekologije te očuvanja prirodnog bogatstva našeg Jadranskog mora.

Sea Master Class razvijamo unutar tvrtke Asta Navis d.o.o. u kojoj razvijamo i ostale edukativne programe koji su vezani za osobni i poslovni razvoj. U svim projektima tvrtke sudjeluju kreativci, stručnjaci za marketing i edukatori za osobni i poslovni razvoj. Ponosni smo i na međusobno podržavajuće veze s poslovnim partnerima s kojima ostvarujemo odličnu suradnju.

O nama


Igor Burić – pasionirani nautičar, profesionalni edukator nautičkih programa, Strategic Manager i osnivač tvrtke u čijem se okvirima razvija Sea Master Class i druge djelatnosti povezane s edukacijama.

Nako pomoračkog iskustva kao časnik i kapetan duge plovidbe te potom višegodišnje karijere u top managementu u naftnoj i financijskoj industriji, odlučio je pokrenuti vlastitu tvrtku s ciljem pružanja vrhunske usluge putem edukativnih programa visoke kvalitete i jednostavne dostupnosti.

„Cilj mojeg djelovanja temelji se na ostvarivanju misije putem vrhunskih edukativnih programa, koji omogućuju razvoj na individualnoj i kolektivnoj razini. Rođen sam na moru, moje obrazovanje je vezano za more (dipl.ing.pomorstva i nautike) i moja prva profesionalna iskustva su vezana uz more. Oplovio sam gotovo sva svjetska mora, pasionirani sam aktivni nautičar i sudjelovao i sudjelujem na mnogim regatama. Nakon “kopnene” poslovne karijere u top managementu odlučio sam svoju strast za morem prenijeti u poslovno djelovanje te promijeniti stil života. Uživam u svojim “strasno poslovnim” aktivnostima, a posebno sam ponosan na reakcije i rezultate polaznika mojih teorijskih i praktičnih edukacijskih programa. Njihovo oduševljenje je potvrda da zaista stvaramo pozitivne i kvalitetne vrijednosti.

Kontaktiraj nas!

Saznaj više informacija o našim tečajevima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PRIJAVI SE i preuzmi jedno poglavlje Priručnika za voditelja brodice

Dogodila se greška - pokušajte opet.
Vaši podaci su poslani - provjerite svoj e-mail pretinac.

adresa: 10000 Zagreb, M. Dimitrijević 2. 

Tečajevi za voditelja brodice - Sea Master Class
Tečajevi za voditelja brodice - Sea Master Class
1€ = 7.53450 kn